Skocz do zawartości

Taka sprawa.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mianowicie chodzi o to, ze dostalem bana od eR. za to ze gram na kogos koncie. Fakt, nie wolno sie podszywac, ale tym kims byl moj kuzyn ktory prosil mnie zebym mu zagral na premce, bo on nie ma czasu, a chce miec troszke wyzszy lvl. Nie wiem co teraz bedzie ale nie chce miec bana na multi-head'zie, poniewaz gram tu juz DLUGO i wlasciwie tylko tu. Tak wiec prosze H@ o danie mi szansy, dlatego ze nie chce sie zegnac z tym serverem i przyzekam ze nie bede wiecej gral na koncie nawet kuzyna.

To jest tak, mnie nie ma wgl w mojej miejscowosci, moj brat gra za mnie na mh, a ja wchodze na forum i pisze rozne watki, ale to na telefonie, bo nie mam tu gdzie jestem kompa.

Tak, dlatego ze moj brat ma lat 16 i przed podjeciem wiekszosci decyzji pytal sie mnie, a tak wgl to aquax wiedzial ze mnie nie ma i nic mu nie przeszkadzalo, wiec myslalem ze sie nic nie stanie, jak brat za mnie pogra jakis czas.

Er ogar..

Zrobimy tak.. Steam ID Prawdziwego Noname bedzie zbanowany do czasu az nie wroci. Sa jakies sprzeciwy ?

Tylko mysle co by zrobic Konspirem bo tez mu sie kara nalezy. Propozycje ?;>

Pogadałem z bratem Nonam'a i uzgodniłem, że będzie siedział jedynie na steamie a na codmoda nie wejdzie. To chyba można dać UB i zakończyć tą sprawę.

Ok, a jak wroce ja ( prawdziwy NoName ) to napisze w tym watku, ze juz jestem i zeby mnie nie banowac, dlatego prosze moderatora, zeby nie zamykal tego watku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...