Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21785 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Mianowicie chodzi o to, ze dostalem bana od eR. za to ze gram na kogos koncie. Fakt, nie wolno sie podszywac, ale tym kims byl moj kuzyn ktory prosil mnie zebym mu zagral na premce, bo on nie ma czasu, a chce miec troszke wyzszy lvl. Nie wiem co teraz bedzie ale nie chce miec bana na multi-head'zie, poniewaz gram tu juz DLUGO i wlasciwie tylko tu. Tak wiec prosze H@ o danie mi szansy, dlatego ze nie chce sie zegnac z tym serverem i przyzekam ze nie bede wiecej gral na koncie nawet kuzyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21786 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Ty grasz czy Twoj brat? ( prawdziwy noname) ? Caly czas cos krecisz Ty i Konspir mozecie pomarzyc o adminie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21787 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 To jest tak, mnie nie ma wgl w mojej miejscowosci, moj brat gra za mnie na mh, a ja wchodze na forum i pisze rozne watki, ale to na telefonie, bo nie mam tu gdzie jestem kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21788 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Sobie kpisz ze w pelni swiadomosci dales konto z funkcjami admina bratu Nie dawalismy admina Wam tylko Tobie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21789 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Vedaar przepraszam, że się wtrącam ale noname raczej "marzy" o UB bo ze stratą admina się już pogodził. Tyle można dla niego zrobić jak dla mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21791 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Tak, dlatego ze moj brat ma lat 16 i przed podjeciem wiekszosci decyzji pytal sie mnie, a tak wgl to aquax wiedzial ze mnie nie ma i nic mu nie przeszkadzalo, wiec myslalem ze sie nic nie stanie, jak brat za mnie pogra jakis czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 4 Listopada 2012 #21793 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Papapap :****** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21794 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Er ogar.. Zrobimy tak.. Steam ID Prawdziwego Noname bedzie zbanowany do czasu az nie wroci. Sa jakies sprzeciwy ? Tylko mysle co by zrobic Konspirem bo tez mu sie kara nalezy. Propozycje ?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 4 Listopada 2012 #21795 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Konspir powiedział że już nie gra w cs wiec nie wiem. A NoName powinien dostać perma ponieważ będziemy nie fer wobec innych graczy którzy polecieli np " Hubu " który odemnie też wyłapał perma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21796 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Konspira starania o admina pff kpina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21797 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Pogadałem z bratem Nonam'a i uzgodniłem, że będzie siedział jedynie na steamie a na codmoda nie wejdzie. To chyba można dać UB i zakończyć tą sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 4 Listopada 2012 #21799 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Spoko niech będzie ale jak zobaczę go na Cod leci perm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2012 #21802 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Ok, a jak wroce ja ( prawdziwy NoName ) to napisze w tym watku, ze juz jestem i zeby mnie nie banowac, dlatego prosze moderatora, zeby nie zamykal tego watku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2012 #21803 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 zamykam o powrot na stanowisko admina nie licz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi