Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21783 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Jak bys przeczytal caly watek a nie tylko zostawic +1 to bys nie napisal takiej bzdury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21784 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 " Ogólnie jestem dziewczyną Vedaar " tym sie kierowałem a Ty vedaar chyba masz zły humor dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21790 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 " Ogólnie jestem dziewczyną Vedaar " tym sie kierowałem a Ty vedaar chyba masz zły humor dzis Wiem czym sie kierowales przeciez napisalem wyzej ze przeczytales tylko 1 post a np troche nizej bylo cos takiego Czesc, Milo Cie poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2012 #21792 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Noo czeeść. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi