Gość Guest Napisano 17 Marca 2013 #21672 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Nick: Jai(L)M@n Master Nick na TS'ie:Jail Man Wiek: 14 Doświadczenie (w byciu adminem): Duze Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6 Staż w CS-sie: 4 lata Steam ID: Jailek Dlaczego TY .!: ogarniety kultularny lubie serwery cod gracze i admini mnie lubia mikro mam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: narazie 2-3 godziny dziennie Kontakt: Skype:KarczaWojo Forma płatności:sms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2013 #21573 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 http://multi-head.pl/announcements.php?aid=2 T.T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2013 #21574 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 NA wielkie Nie ! sprawdz jaki jest minimalny wiek na Admina Cod Mod. Warunki ktore musisz spelniac zanim zlozyl podanie o admina serwera Wystarczy ze spełnisz kilka warunków: Kryteria maja być spełnione oczywiście przed otrzymaniem admina. Obowiązkowo AKTYWNE konto steam. 16 lat + Grac 2-3 godziny dziennie. Admini serwera muszą mieć dobre zdanie o Tobie. Lubiany na serwerze. Mikro ( Koniecznie ) Posiadać kulture osobistą. Nie wdajacy sie w konflikty z innymi. Aktywnośc na forum A ty nie masz żadnych tych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 17 Marca 2013 #21575 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Śmieszny jesteś... Podstawowych rzeczy nie znasz na Codzie ... NA NIE ! . Ile Grasz na COdzie ? BO ja cie widziałem tylko wczoraj. A po drugie to czytaj ogłoszenia młotku ... PZDR ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Marca 2013 #21576 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Rekrytacja zamknięta. Podanie odrzucam. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi