Gość Guest Napisano 30 Września 2012 #21080 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 cześć ktoś grał na moim nicku Kamil i dostał bana . wszedłem ma server i dostałem bana niby ze mam aktywnego a to nie możliwe bo nie mam zmiennego ip. mógł bym prosić o un bana i juz kiedyś tez miałem taka sytuacje bo mam wspólne ip mogę liczy na od banowanie a nie mam nawet ss,y na kapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 30 Września 2012 #21081 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Gracz o nicku Kamil dostał odemnie bana z tego co pamiętam. I tu tego co wiem to dostajesz bana na ip a nie na nick więc albo się mylę albo ŚCIEMNIASZ.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Września 2012 #21082 Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Kamil weź nie pierdol.. Dziś już miałeś z 4 aktywne i co 5 min włazisz na serva i patrzysz czy admina nie ma.. Nie ściemniaj.. Masz zmienne ip i raczej masz hasło bo masz premkę..:P Tyle z mojej strony! a tak po za tym mówiłeś, że grasz też na nicku Kossi i tam też masz perma :] Albo się mylę albo to co napisałem jest prawdą..;] Niech jeszcze inni się wypowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2012 #21084 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 BPAPAPA MIALES WH , AIMA , S,.BADBOY , DICKHACK , WALLHACK , SPEEDHACK , NOFLASH , NOSMOKE I NOGRANADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2012 #21090 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 haha er nie wiem czy wiesz co to wspólne ip i dostałem unbana od aquxa to wiec po co banujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Października 2012 #21091 Udostępnij Napisano 1 Października 2012 haha er nie wiem czy wiesz co to wspólne ip i dostałem unbana od aquxa to wiec po co banujesz Moze nie wiedzial a po za tym masz premke wiec to dziwne ze ktos sie podszywal . Niech sir aquax sie wypowie *) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Października 2012 #21092 Administrator Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Niestety nawet w niektorych wypadkach haslo na nick nie pomaga. Prawda wyjasnilem sobie wczesniej z kamilem i Ub jest. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi