Skocz do zawartości

Problem z TS

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Mam problem z ts'em. Od kilku dni wraz z kolegami próbujemy zrobić mi na komputerze program do rozmawiania z innym graczami. Więc tak... gdy wł ts widzę wyciszony mikrofon którego nie mogę wł. Ogólnie mikrofon działa bo sprawdzałem od razu po zakupieniu. Dźwięk z mikrofonu idzie przez głośniki ale inni gracze mnie nie słyszą. Instalowałem go kila razy grzebałem w opcjach karty dźwiękowej i nic z tego. Ustawiłem przycisk na wł wył rozmowy w programie. Nie wiem o co z tym chodzi. Proszę o szybką i skuteczną odpowiedź na pewno wynagrodzę plusem :D

Pozdrawiam Natural Born Killaz:@

Napisano

właśnie wiem że coś jest z karta ale nie wiem dokładnie co czy to coś z oprogramowaniem czy z wejściem do mikro. Nowy komputer i same problemy... Jak ktoś może wiedzieć co to może być to proszę o pomoc.

Napisano

Mi się zdaje że to Sterowniki ... w Viscie , Win 7 aktualizują się automatycznie w xp niestety nie .

Napisano

Neutralne mikrofonu czekaj zaraz powiem jak to się sprawdza czy masz sterowniki

na mój komputer prawym przyciskiem wybierasz właściwości następnie otwiera Ci się okno wybierasz menadżer urządzeń i tam masz wszystkie swoje urządzenia poszukaj czy masz tam mikrofon . ;)

Napisano

A przez rejestrator dźwięku w windows'ie, dźwięk leci ? Jak tak to w team speak'u ustawieniach [options->Capture->Capture Device (podaj co masz tutaj w okienku) ]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...