Bad ek` Napisano 5 Czerwca 2012 #18419 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Jak wiecie było kilka niedomówień z naszej strony (administracji). Chciałbym wyjaśnić trochę gdzie są tekstury. Pokażę Wam jak da się wejść na "górę". Oczywiście miałem sv_gravity 800 na NEW GAME. Wszystko zaznaczyłem czerwonym kolorem. 1. Znalazłem jeden sposób wejścia (po skałce, koło respa terrorystów): 2. Nie dało się wejść na te miejsca (czyli moim zdaniem, jeżeli admin zobaczy kogoś to leci ban): Oczywiście na wszelakie DRZEWA NIE MOŻNA WCHODZIĆ! Jeżeli znajdzie ktoś jakieś miejsce gdzie nie można wejść dajcie link z obrazkiem. POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 5 Czerwca 2012 #18421 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 No Bad'ek brawo w końcu ktoś opisał to na forum, teraz nie będzie niedomówień. I mniej płaczu na U@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Czerwca 2012 Autor #18422 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Tak szczerze? Ta mapa nie jest dostosowana pod wszelkiego rodzaju mody gdzie klasy postaci mają mniejszą grawitację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2012 #18423 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Nic tylko skrzydła archa dropić Po za tym powinny tu być wszędzie txt ponieważ zwykłą klasą na tej mapie zanim wyjdziesz tym sposobem co napisał Badek gdziekolwiek zginąłbyś 10 razy. No nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2012 #18425 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Jak dla mnie na tej mapie wszędzie powinno być txt oczywiście na budynkach bo dużo ludzi nie wie jak się tam wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2012 #18429 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 TXT WSZYSTKIE BUDYNKI TO TXT JA JUZ TO MOWILEM KILKA TYGODNI TEMU JAK GRALEM P.S SCIANY I MURY TAK SAMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Czerwca 2012 #18431 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 no w tym problem ze raczej wszyscy maja to gdzies Vedaar Nie raz Cie cytowałem jak kiedyś wyjaśniłeś, że wszystkie budynki to TXT, żeby skończyć z odwiecznym problemem na tej mapce. Uważam, że ta mapa jest niereformowalna pod tym względem i ciągle ktoś na niej będzie latać "bo można" " bo zawsze się latało" " bo idź się zapytaj że można" gadaj z głupim to Cię osr... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 5 Czerwca 2012 #18433 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ta mapa jest problemem troszkę. Nie lepiej byłoby usunąć ją z serwera? Kiedyś jej nie było i graliśmy. Nie było by problemu bynajmniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2012 #18514 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Bad eK dobra robota i juz wiem gdzie są txt.A co do wypowiedzi Boundera to sie zgadzam zanim mapy niebylo to tez sie gralo.Szlo ruwnierz usunąc jakiegos dusta poniewarz dzieciaki wybierają ciągle dusta westwood i tak w kolko pomoglem daj + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2012 #18568 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Mirek zlituj się ... Piszesz, że dzieci wybierają a ty sam lepszy nie jesteś. Twoja ortografia mnie razi po prostu. Zamiast grać w cs zainwestuj w słownik ortograficzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2012 #18579 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Revix i co z tego jak pisze doczepiacie sie do inny a na siebie niepopatrzycie.Ja tak pisze bo mi wygodnie a nie bede sie pirrdzielil z polszczyznom nie jestem w szkole tylko w doma.Jesli chodzi ci ze sam wybieram dusta i westwoda mapa po mapie to sie mylisz.Ciebie to widzie z 3.4 razy lub wcale.Gdy admin jest podrzebny to go niema ja gram od 3 w poludnie do 2.30 w nocy i admini w noc niegraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Czerwca 2012 Autor #18580 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Myślę, że temat wyjaśniony. Vedaar zdecydował, że na mapie de_alexandra są tekstury i ludzie będą banowani. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2012 #18583 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Powiedz to Durex'owi i Karany'emu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Czerwca 2012 Autor #18586 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Powiedz to Durex'owi i Karany'emu :) Jeżeli ich zobaczę, to na pewno poleci ban. Nie jestem maszyną, która siedzi ciągle... (lecz ostatnio tak się zdarzało) ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Czerwca 2012 #18600 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 ja gram od 3 w poludnie do 2.30 w nocy i admini w noc niegraja Mirek już Ci pisałem że masz się ze swoimi postami ogarnąć i samą polszczyznę też!!!!!! Poczytaj regulamin forum, żebyś któregoś dnia się nie obudził a tu na forum pisać nie możesz! Co do godzin których NIBY grasz pfff jakoś jestem na serwie od paru godzin i Ciebie nie widzę, poza tym tak było codziennie wstecz o parę tygodni więc przestań pisać głupoty! Dla Twojego dobra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2012 #18604 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Nie no moim zdaniem admini często przesiadują na serwie Szczególnie Bad ek` "maszyna" jak już wejdzie to "aimerów" przyciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Czerwca 2012 #18611 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Bezduch ja gram teraz kiedy byly swieta a tak to nie ostatnio gral badek i bounder a w przedworacz to gral ino grim a o kolo 4 to diu i ja i 0 adma bylo a cb w nocy niewiduje a gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi