Michalopole Napisano 7 Stycznia 2016 #380335 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Wzór skargi (data i godzina): 2016.01.07 Nick admina/gracza, który zawinił: Vol4r Dowody: Niestety brak bo wyłączyłem cs-a i nie mam ssów z konsoli Świadkowie: Uzasadnienie: A więc tak sprawa dotyczy wywalenia mnie z serwera czyli kick powód " nie mam utrudniać zabierania hostów graczą czy jakoś tak " Vol4a napisał zebym nie bronił hostów bo chce sobie zrobić (questa) po chwili znalazłem się w ct i tez chciałem zrobić sobie (questa z hostami ) podchodzę do hostów zabieram ja podbiega gracz Volar i mi je zabiera co to ma być wgl ? Mnie wywala z serwera upomina a sam robi to samo ..... Chyba za bardzo poczuł władzę jesli chodzi o admina na serwie naprawde bo przesadza czasami piałem mu co on wyprawia i użyłem kilka razy słowo na k***a to dał mi bana na 5 min ale jak tutaj się nie wku***ć skoro upomina innych a sam robi to samo ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380339 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Dowody? Jeśli ich nie ma to możesz sobie pisać. To tylko dobra wola czy xVol4r dał Ci je wziąć czy nie będąc w T ma prawo Cię zabić. Jeśli mimo wszystko Ty mu odpusciłeś, a on Tobie nie zachował się chamsko i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Stycznia 2016 #380340 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Wybaczcie nie mój temat, ale kolego po co piszesz skarge jeśli nie masz dowodów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalopole Napisano 7 Stycznia 2016 Autor #380344 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Dowodem jest on niech przyjdzie i się kozak wypowie przyzna czy tak było czy nie skoro jest adminem . ssów niestety brak bo wyłączyłem cs-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalopole Napisano 7 Stycznia 2016 Autor #380350 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 To niech przyjdzie i się wypowie admin na dawać przykład a on tego niestety nie robi takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalopole Napisano 7 Stycznia 2016 Autor #380360 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 To tylko dobra wola czy xVol4r dał Ci je wziąć czy nie będąc w T ma prawo Cię zabić. on ze mną był w ct i tez mi zabrał po tym jak dał mi kicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 8 Stycznia 2016 #380544 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Hmm.. skoro dogadali się na czacie odnośnie hostów (chociaż to też krzywo wygląda że admin dogaduje się z graczem w takich sprawach) to równie dobrze ktoś z góry mógłby zajrzeć w czatlogi ale jedyna konsekwencja tego by była taka że xVol4r po prostu jest niesłowny jak i nie uczciwy Skarga błacha, bo tak jak sądzę żadne konsekwencje z tego wyciągnięte nie będą. Taka rada na przyszłość - nie ufaj nikomu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalopole Napisano 9 Stycznia 2016 Autor #380994 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 (chociaż to też krzywo wygląda że admin dogaduje się z graczem w takich sprawach) szczerze chyba nic wiecej nie muszę dodawać ..... taki z niego super admin 1. http://www69.zippyshare.com/v/OyojNngm/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flyleaf Napisano 9 Stycznia 2016 #381027 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Umm, nie zabieralem Twoich hostow, jak ktos je zabieral to ich nie odbieralem a eskortowalem podczas ich prowadzenia, jesli osoba je prowadzaca padla - wtedy je zabieralem. A jesli chodzi o ten screen ostatni to tak - bylismy z Wiadrem i Zaurem jedyni na serwie i sie dogadalismy, ze oni robia plantowanie ja defuse paki, zeby szybciej troche lvle wbic, cos w tym zlego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 #381065 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Niestety właśnie tak, coś w tym złego. Mimo wszystko dobrze wiedzieć, ze serwer nie jest zabezpieczony przed takim "kolesiostwem". A wystarczyło ograniczyć expa od np 4 osób Skarge zamykam, bo tak naprawdę to nie Wasza prywatna sprawa i umowa. Kto ją złamał ten jest świnia i to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Stycznia 2016 #381066 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi