Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wzór skargi (data i godzina):  2016.01.07

Nick admina/gracza, który zawinił: Vol4r

Dowody: Niestety brak bo wyłączyłem cs-a i nie mam ssów z konsoli 

Świadkowie: 

Uzasadnienie:  

A więc tak sprawa dotyczy  wywalenia mnie z serwera czyli kick powód " nie mam utrudniać zabierania hostów graczą czy jakoś tak  "  Vol4a napisał zebym nie bronił hostów bo chce sobie zrobić (questa) 

po chwili znalazłem się w ct i tez chciałem zrobić sobie (questa z hostami ) podchodzę do hostów zabieram ja podbiega gracz Volar i mi je zabiera co to ma być wgl ? Mnie wywala z serwera  upomina a sam robi to samo ..... Chyba za bardzo poczuł władzę jesli chodzi o admina na serwie naprawde bo przesadza czasami piałem mu co on wyprawia i  użyłem kilka razy słowo na k***a  to dał mi bana na 5 min ale jak tutaj się nie wku***ć skoro upomina innych a sam robi to samo ....... 

Napisano

Dowody?

Jeśli ich nie ma to możesz sobie pisać.

To tylko dobra wola czy xVol4r dał Ci je wziąć czy nie będąc w T ma prawo Cię zabić.

Jeśli mimo wszystko Ty mu odpusciłeś, a on Tobie nie zachował się chamsko i tyle

Napisano

Hmm.. skoro dogadali się na czacie odnośnie hostów (chociaż to też krzywo wygląda że admin dogaduje się z graczem w takich sprawach) to równie dobrze ktoś z góry mógłby zajrzeć w czatlogi ale jedyna konsekwencja tego by była taka że xVol4r po prostu jest niesłowny jak i nie uczciwy ;)

Skarga błacha, bo tak jak sądzę żadne konsekwencje z tego wyciągnięte nie będą.

Taka rada na przyszłość - nie ufaj nikomu :D.

Napisano

Umm, nie zabieralem Twoich hostow, jak ktos je zabieral to ich nie odbieralem a eskortowalem podczas ich prowadzenia, jesli osoba je prowadzaca padla - wtedy je zabieralem.

A jesli chodzi o ten screen ostatni to tak - bylismy z Wiadrem i Zaurem jedyni na serwie i sie dogadalismy, ze oni robia plantowanie ja defuse paki, zeby szybciej troche lvle wbic, cos w tym zlego?

Napisano

Niestety właśnie tak, coś w tym złego.

Mimo wszystko dobrze wiedzieć, ze serwer nie jest zabezpieczony przed takim "kolesiostwem".

A wystarczyło ograniczyć expa od np 4 osób :P

Skarge zamykam, bo tak naprawdę to nie Wasza prywatna sprawa i umowa.

Kto ją złamał ten jest świnia i to tyle

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...