Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2011 #12527 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 mam problem z mapą eldorado... ponieważ nie mogę się połączyć z serwerem, gdy grana jest ta mapa... Wyskakuje mi błąd z jakimiś modelami czy coś... Czy mógłbym dostać jakąś wersje do ściągnięcia tej mapy z forum?? Będę bardzo wdzięczny Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 21 Grudnia 2011 #12528 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://www.wiaderko.com/cs-1.6/mapy-do-cs-1.6/ mapy wszystkie chodzą sciągnij pach i będziesz miał spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2011 #12493 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Wejdz do cstrike albo cstrike_polish i skasuj plik z mapa de _ eldorado nastepnie wejdzie na serwer i pozwol aby Ci sie sciagnela ta mapka bo prawdopodobnie przy ladowaniu sie tej mapki przerwales ten proces ladowania i tak wyszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Grudnia 2011 #12491 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ok spróbuję. Miałem kiedyś także z inną mapą taki problem, ale tamta nie była tak często grywana jak eldorado więc mi to nie przeszkadzało, a teraz trochu mogę stracić rundek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 22 Grudnia 2011 #12575 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ja mam to samo i próbowałem już usuwać mapkę z cstrike_polish nic to nie dało bo się nie ściąga z serwa, ściągałem tez z neta tą mapkę i dalej to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Grudnia 2011 #12609 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 to reinstal csa pomoze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 24 Grudnia 2011 #12616 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2011 no chyba nie będę miał wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Stycznia 2012 #12972 Administrator Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 W wolnym czasie sprobuje przeinstalowac ta mapke na serwerze bo mozliwe ze zapomnialem o jakims modelu i dlatego tak sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexi Napisano 2 Stycznia 2012 #12979 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Wydaje mi się że to niezgodność map na serwerze a fast download skąd gracze pobierają pliki. Mapę jeszcze raz wgrać na FastDL i na serwer ale z tego samego źródła i gwarantuję że problemów nie będzie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi