Skocz do zawartości

[WAŻNE] ŚCINKI W CS! help...

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam duży problem jeśli chodzi o grę w cs...

Mam co jakieś kilka-kilkanaście sec tzw. "ścinki", ping w normie, tylko..., no właśnie tylko co?? help...

Taki o to warn wyskakuje...:klik

Napisano

Ten błąd wyskakuje często gdy jest jakaś aktualizacja steam, antywirusa, i innych programów, najlepiej gdy grasz, jak masz steam to społeczność offnąć, a antywirusa wyłączyć a po grze włączyć.

Napisano

To znaczy, że gubisz "pakiety" dokładnie tak jak mówi Majl0. Wyłącz wszystkie programy zabierające "neta" GG,Skype, antywir itd. Ja mam ten komunikat kiedy mój brat/ojciec coś pobiera na 2 kompie. Bo to znaczy, że tracisz łącze.

Napisano

hmm... Czyli jednak możliwe jest, że to może być np. wina zasięgu (internet bezprzewodowy) czy cos w tym stylu?? Bo jeśli chodzi o programy, które mogą zmulać neta to raczej wszystko offniete jest...

Ale w sumie kiedy zaczynałem przygodę z cs jakieś 6-7 miechów temu no to nie miałem taiego problemu... w sprzęcie nie zmieniło się nic, tylko antena coś ostatnio szwankowała, no ale zasięg mam bdb... nie wiem w czym tkwi problem :-/

Napisano

Jeżeli masz internet bezprzewodowy to oczywiście może być z tym problem nawet jak masz zasięg dobry, bo też miałem takie problemy, to napisałem do usługodawcy żeby mi poprawił transmisje i było git ;]

A to właśnie chodzi o antene ;]

Pakiety wysłane i odebrane ;]

Napisano

jeżeli masz internet radiowy to może być źródłem all problemów... mój znajomy to samo ma. zmienił netka na modem i ping:30-40...

• Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...