Skocz do zawartości

League of Legends

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

League of Legends ? sieciowa gra będaca hybrydą gatunków RTS i cRPG. Powstała na bazie Defense of the Ancients - mapy do Warcraft III: The Frozen Throne. Została opracowana i wydana przez Riot Games dla Microsoft Windows. (źródło Wikipedia)

Mój nick: Mondet, serwer: EU-WEST.

Grał ktoś ? Jeśli tak jakie są wasze wrażenia ?

Ja w LoL'a zacząłem grać od bety to był jakiś przełom 2008 roku, na samym początku było mi bardzo ciężko i zniechęciłem się do tej gry ponieważ grałem wcześniej w Dotę, więc brak deny'owania własnych minionów bardzo mnie bolał, lecz to nie wszystko co budziło we mnie kontrowersję recall, brak aggro wieży gdy atakujesz ją przed minionami i jeszcze wiele więcej. Gra jako tako zdobyła moje poparcie wychodząc 'oficjalnie' na rynek, wtedy właśnie uświadomiłem sobie, że to nie 'kopia' Doty, lecz całkowicie inna gra. W LoL'a gram do dzisiaj. Jeśli ktoś jakimś cudem dotarł, aż dotąd to gratuluje i dziękuje.

Gra jest darmowa, a kupowanie RP(waluty za prawdziwe pieniądze) nie daje żadnej przewagi, umożliwia ona zakup 'skórek' dla postaci.

Dla tych którzy jeszcze nie próbowali tej wspaniałej gry polecam zagrać.*

*(przed instalacją skonsultuj się ze swoim psychiatrą/lekarzem rodzinnym ponieważ gra w większej dawce działa silnie uzależniająco co może doprowadzić twój 'lajf' do zaniknięcia, lub całkowitego braku)

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...