Gość Guest Napisano 24 Marca 2011 #324 Udostępnij Napisano 24 Marca 2011 Ten temat poświecony jest grze Diablo 2 LOD ( Lord Of Destruction ) Osoby ktore grały w ta gre napewno maja swoje zdanie na ten temat ja osobiscie w ta gre grałem od kad miałem dostęp do internetu i moge też dodac ze jest to moja pierwsza oryginalna gra na PC jaka mialem. Mogę sie pochwalić ze mialem maksymalny lvl bez zadnych wspomagaczy ( 99 ) i taka mała informacja dla tych co grali w ta gre: 28 Marca zostanie zrobiony reset LD ( LADDER ) co 6 miesiecy bedzie resetowany na nowo i bedzie trzeba zaczynac wszystko na nowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Sierpnia 2011 #4335 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 tez gralem podobnie jak ty tylko ze ja zaczynalem na caffe internetowych w to grac a pozniej jak juz dotarly lacza do mnie to zakupilem orginal i w domciu gralem i nadal gram i bede gral jesto jedna z najlepszych gier w jakie gralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 17 Sierpnia 2011 #4643 Administrator Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 NO ja tez moge powiedziec ze to super gra. Najwiekszy level jaki mialem to 97 czarodziejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Sierpnia 2011 #4636 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Nawet dobre, oglądałem filmiki z tej gry i nawet mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2011 #5781 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Jeśli ktoś z was nie wie to powiem ,że dodatek do gry dodano w 2002, lub 2001 roku, jeśli się nie mylę. (nie chce mi się szukać w google) A dla mnie Diablo dalej ma dobrą grafikę, i była pierwszą H&S - no ale większość ludzi wie ,że jak Blizzard się za coś weźmie to gra jest extra. Wystarczy spojrzeć na Warcrafta III, lub StarCrafta najnowszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2011 #5858 Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Jeśli ktoś z was nie wie to powiem ,że dodatek do gry dodano w 2002, lub 2001 roku, jeśli się nie mylę. (nie chce mi się szukać w google) A dla mnie Diablo dalej ma dobrą grafikę, i była pierwszą H&S - no ale większość ludzi wie ,że jak Blizzard się za coś weźmie to gra jest extra. Wystarczy spojrzeć na Warcrafta III, lub StarCrafta najnowszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2011 #6552 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 nom teraz trzeba czekac na Diablo III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Września 2011 #6672 Udostępnij Napisano 24 Września 2011 nom teraz trzeba czekac na Diablo III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2011 #6345 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 juz niedlugo bedzie :> prawdopodobnie pod koniec 2011 roku ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Września 2011 #6474 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 juz niedlugo bedzie :> prawdopodobnie pod koniec 2011 roku ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2011 #7502 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 no niby tak ale wiesz kij wie co tam blizzard jeszcze wymysli ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Października 2011 #7529 Udostępnij Napisano 7 Października 2011 no niby tak ale wiesz kij wie co tam blizzard jeszcze wymysli ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2011 #7753 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Gra jest super grałem w Diablo 2 i Diablo 1 mój największy lvl to był bodajże 94 barbarzyńca 89 nekromanta i 98 czarodziejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2011 #7819 Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Gra jest super grałem w Diablo 2 i Diablo 1 mój największy lvl to był bodajże 94 barbarzyńca 89 nekromanta i 98 czarodziejka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi