Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Ten temat poświecony jest grze Diablo 2 LOD ( Lord Of Destruction )

Osoby ktore grały w ta gre napewno maja swoje zdanie na ten temat ja osobiscie w ta gre grałem od kad miałem dostęp do internetu i moge też dodac ze jest to moja pierwsza oryginalna gra na PC jaka mialem.

Mogę sie pochwalić ze mialem maksymalny lvl bez zadnych wspomagaczy ( 99 )

i taka mała informacja dla tych co grali w ta gre:

28 Marca zostanie zrobiony reset LD ( LADDER ) co 6 miesiecy bedzie resetowany na nowo i bedzie trzeba zaczynac wszystko na nowo.

• 4 months later...
Napisano

tez gralem podobnie jak ty tylko ze ja zaczynalem na caffe internetowych w to grac :) a pozniej jak juz dotarly lacza do mnie to zakupilem orginal i w domciu gralem i nadal gram i bede gral jesto jedna z najlepszych gier w jakie gralem :)

• 2 weeks later...
  • Administrator
Napisano

NO ja tez moge powiedziec ze to super gra. Najwiekszy level jaki mialem to 97 czarodziejka :)

• 4 weeks later...
Napisano

Jeśli ktoś z was nie wie to powiem ,że dodatek do gry dodano w 2002, lub 2001 roku, jeśli się nie mylę. (nie chce mi się szukać w google) A dla mnie Diablo dalej ma dobrą grafikę, i była pierwszą H&S - no ale większość ludzi wie ,że jak Blizzard się za coś weźmie to gra jest extra. Wystarczy spojrzeć na Warcrafta III, lub StarCrafta najnowszego.

Napisano

Jeśli ktoś z was nie wie to powiem ,że dodatek do gry dodano w 2002, lub 2001 roku, jeśli się nie mylę. (nie chce mi się szukać w google) A dla mnie Diablo dalej ma dobrą grafikę, i była pierwszą H&S - no ale większość ludzi wie ,że jak Blizzard się za coś weźmie to gra jest extra. Wystarczy spojrzeć na Warcrafta III, lub StarCrafta najnowszego.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Napisano

Gra jest super grałem w Diablo 2 i Diablo 1 :) mój największy lvl to był bodajże 94 barbarzyńca 89 nekromanta i 98 czarodziejka

Napisano

Gra jest super grałem w Diablo 2 i Diablo 1 :) mój największy lvl to był bodajże 94 barbarzyńca 89 nekromanta i 98 czarodziejka

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...