WolfIDraV Napisano 18 Lutego 2017 #426989 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Razem z @aquax dogadaliśmy się, że serwer będzie przerabiany od podstaw . Zostanie zrobiony COD+DM z mniejszym lvl niż jest teraz. Więc tutaj piszcie propozycje klas które byście chcieli by były dodane na serwerze. Nie wszystkie klasy mogą zostać dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 18 Lutego 2017 #427024 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 A nie lepiej zrobić klasyczny DM? Jak sam możesz zauważyć jest bardzo mało graczy, odkąd dm został wprowadzony na Naszego coda to jest ich jeszcze mniej. Moim zdaniem powinniśmy się za to zabrać porządnie, dodanie dm do serwera tylko go zepsuło, nie wiem jak inni gracze ale odkąd dm jest na serwerze to mam większe lagi, spadki fpsów i ścinki. Moja propozycja to dm (Podesłałem wolfiemu kozacki serwer dm który mógłby być na Naszej sieci z wieloma mapami) lub FFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 18 Lutego 2017 Autor #427111 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 @Th3End to nie zależy ode mnie tylko od @aquax. Ale patrząc na gt to spadek robił się pierwszy przy dodaniu 2 perka a 2 po usunięci jego. Po dodaniu DM do COD'a to serwer podniósł się do 12/13 graczy w godzinach szczytu zanotowanych na gt a poza gt było ich nieco więcej. Lagi możesz mieć z tego powodu ze był wprowadzany DM na serwerze bez formatowania go. Dlatego teraz postanowiliśmy zrobić format i postawić serwer od podstaw aby też przeciążenie serwera zlikwidować. A DM może wypalić gdy serwer zostanie zrobiony od podstaw bo sledze aktywność serwera COD 500K + DM i widzę ostatnio, że serwer zostaje zapełniony tylko serwer tam nie nadąża z obliczeniami i występuje co jakiś czas crash a tutaj będziemy robić nisko lvl dm by serwer też mógł nadążyć z obliczeniami i mógł działać płynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 19 Lutego 2017 #427191 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Napewno coś w stylu assasinac i komandosi do tego klasa że scoutem1/1 a także taka która otruwa1/x A większość maila by zostać tylko lekko osłabić polepszyć co tam wolisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi