Anonnymus MOC Napisano 20 Lutego 2017 #427591 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Nick: Anonnymus Godzina, miejsce zdarzenia: 19.02 godzina 24 cos takiego Mapa: Chyba de_assault Steam ID: STEAM_0:0:1274436404 Uzasadnienie Dostałem bana na 3 tygodnie bo zwyzywałem jakąś babe, no to prawda bo mnie prowokuje, tylko gdy wszedłem na serwer odrazu było "O kto nas odwiedził" albo "Nikt Cie tu nie potrzebuje" Ja na to tylko " " ale potem zaczeła cos pisac no to co mialem zrobic? Wyjsc z serwera? Ja tak sie nie bawie no i poszły zwyzwiska no i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Lutego 2017 #427595 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 (edytowane) Poproszę o dowody tego, że Cię prowokuje, ja nic takiego nie znalazłem. Jedyne co znalazłem to to, że nie potrafisz uszanować kobiety i innych graczy. Mało tego ich rodzin również. Z tego co widać poniżej, z Twojego odwołania raczej nici. Poczekasz 3 tygodnie, może zmądrzejesz. Natomiast jest pełno dowodów na to że nie dorosłeś do współżycia na forum i serwerze: http://www.wklejto.pl/271504 + screeny z shoutboxa ' To jest język kogoś ogarniętego? Dzieci w podstawówce są dojrzalsze. Wszystko świadczy o Twojej winie a my nie będziemy takiej patologii trzymać na forum i serwerach. W zasadzie powinieneś dostać perma za takie coś. PS. Ja też się tak nie bawię tylko surowo karam. Edytowane 20 Lutego 2017 przez SUNN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Lutego 2017 #427599 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 W tym temacie są również i logi na Twoim miejscu cieszyłbym, że nie dostałeś dłuższego bana. Bez UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Lutego 2017 #427600 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi