kameleonn Napisano 8 Marca 2022 #647359 Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Nick: kameleonn Dlaczego Ty?: Bo moge Kontakt (steam, gg): Steam, forum, dc Missia dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 9 Marca 2022 #647379 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Nick: pemeq Dlaczego Ty?: jakos dawno nie byłem w wywiadzie Kontakt (steam, gg): Steam, dc, forum Missia dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazik Napisano 9 Marca 2022 #647382 Udostępnij Napisano 9 Marca 2022 Nick: Gazik Dlaczego Ty?: Bo nie mam kolegów i mam depresje Kontakt (steam, gg): Steam, forum, ts Mefedr0n i Missia dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 11 Kwietnia 2022 #650426 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2022 Nick: Mefedr0n Dlaczego Ty ?: Myślę że tak. Nie było ze mną wywiadu Kontakt (steam, gg): steam, forum, ts, dc, nawet tel podam TimingisAll dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi