Drako Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura Tematyka: Smoki Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Hmm.. Ciężko podać, byle by nie było to moje tło na profilu, ani avatar. Nie mam jakiegoś upodobania. Kolorystyka: Czerwien jako ogień, czerń, jakiś pomarańczowy.. Wedle uznania twórcy. Rozmiar: 600x200 Napis: Drako Inne uwagi: Nagradzam +sikami, Co do kolorystyki sprecyzuje. Kolory mogą być wedle uznania grafika, albo mi się spodoba, albo nie. Raczej wybredny nie jestem, ale pracy z painta nie przyjmę xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEX` Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 (edited) Edited February 23, 2017 by VEX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEX` Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 @Drako W ciągu 48h Twoje zlecenie zostanie zamknięte ze względu na brak aktywności z Twojej strony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drako Posted February 27, 2017 Author Share Posted February 27, 2017 Zapomniałem. Może być sygnatura. Zajmę się tym jutro. Te lajki Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEX` Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Link to comment Share on other sites More sharing options...