DaNoN^^ Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 (edited) Mógłby ktoś pomóc ? coś z moim kontem nie tak , sprawa wygląda tak, że chcę się zalogować i nie mogę. W końcu zmieniłem hasło na email i wszedłem na forum. Zobaczyłem mój profil i nie jest prawidłowy mój nick na forum bo miałem inny (DaNoN^^) i nie ma mojej prawidłowej zawartości itd. Proszę o wyjaśnienie w tej sprawie. Edited February 22, 2017 by DaNoNnN Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 Zapraszam tutaj. Ponadto @H E R O I N A - pisz do niego w tej sprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted February 22, 2017 Share Posted February 22, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...