uczen') Napisano 23 Lutego 2017 #428463 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Chciałbym zgłosić skargę na Justynkę wszedłem na serwer awp zagrałem rundę i dostałem bana na 30 min z powodu reconecta nie robiłem żadnego reconecta nie powinno tak być tylko zniechęca ludzi do granie a jak widać to serwer popularnością nie błyska myślę ze coś z tym zrobicie Pozdrawiam Uczen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 23 Lutego 2017 #428464 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Jest to skarga czy odwołanie? Jeżeli skarga to zastosuj ten wzór: Data zdarzenia : Nick gracza : Dowody : Świadkowie : Uzasadnienie Jeżeli jest to odwołanie to napisz w tym dziale. Oczywiście z zastosowaniem wzoru. http://multi-head.pl/index.php?/forum/120-odwołanie-od-bana/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczen') Napisano 23 Lutego 2017 Autor #428465 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 (edytowane) ciekawe z kad wam dowody wezme japierdo.. Edytowane 23 Lutego 2017 przez uczen') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uczen') Napisano 23 Lutego 2017 Autor #428467 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 dobra nie bede sie z wami kłócił ale czlowiek sie wkurwi. jak cie ktos za nic banuje Nie pisz postu pod postem. Masz opcję "Edytuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna Napisano 24 Lutego 2017 #428587 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 (edytowane) Pisze codziennie dziesiatki razy, ze za reconecty bedzie kara, zwlaszcza za dwukrotne respienie sie podczas tej samej rundy, grasz u nas juz jakis czas i dobrze o tym wiesz. Robisz reconecty a tutaj dowod na to, ze klamiesz piszac, ze nie zrobiles http://www10.zippyshare.com/v/cNXY9aRA/file.html To tylko jeden z kilku. Wstawiam to jako dowod na to, ze dostales bana na wlasne zyczenie a teraz przeklinasz i placzesz, poczytaj przed wejsciem na serwer co na nim mozna a czego nie mozna i nie bedziesz doswiadczal przykrych sytuacji. Kolejne reconecty potraktuje jako recydywe i ban bedzie dluzszy. Edytowane 24 Lutego 2017 przez Justyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimaginowany12332 Napisano 24 Lutego 2017 #428597 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 Drogi Graczu! Justyna to doświadczony Admin, więc wie co robi. Za częste reconnect i respienie się podczas tej samej rundy są przewidziane bany zgodnie z Taryfikatorem. Zostałeś zbanowany słusznie. A po drugie, zachowaj kulturę gościu, bo widać, że jej nie posiadasz, wyklinając tu w swoich postach. Poczytaj regulaminy, tak Ci radzę. Żegnam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Lutego 2017 #428794 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Skarga bezsensowna. Kosz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi