Pabel Napisano 25 Lutego 2017 #428856 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Piszę tą skarge ,ponieważ pan Nexiol nadużywał rangi. Bral komende ,zeby uderzyć gracza za zero obrażeń i każdy latal po całej mapie. Mnie podrzucil i zginąłem przez niego ,a mielismy szanse na wygrana runde. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 25 Lutego 2017 #428857 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Dostosuj się do wzoru skargi albo temat poleci w kosz. Nick: Mapa/serwer: SID/IP skarżonych graczy: Dowody: Powód: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabel Napisano 25 Lutego 2017 Autor #429008 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 (edytowane) Nick: Pabel Mapa/serwer: De_dust 2 / CS GO KOD #8 SID/IP skarżonych graczy: nie pamietam Dowody: nie zrobilem ss ,ale mam swiadka olinex Powód: Nexiol brał sobie komendę na uderzenie graczy i prawie każdy latał po mapce. Przez niego przegraliśmy rundę a mieliśmy wielką szansę było 2v1. A dlaczego przegraliśmy? Bo on nas wysadzal w powietrze i upadek zabierał hp. Edytowane 26 Lutego 2017 przez Pabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Lutego 2017 #429116 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Brak dowodów w sprawie zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Lutego 2017 #429117 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi