Pabel Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Piszę tą skarge ,ponieważ pan Nexiol nadużywał rangi. Bral komende ,zeby uderzyć gracza za zero obrażeń i każdy latal po całej mapie. Mnie podrzucil i zginąłem przez niego ,a mielismy szanse na wygrana runde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Dostosuj się do wzoru skargi albo temat poleci w kosz. Nick: Mapa/serwer: SID/IP skarżonych graczy: Dowody: Powód: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pabel Posted February 25, 2017 Author Share Posted February 25, 2017 (edited) Nick: Pabel Mapa/serwer: De_dust 2 / CS GO KOD #8 SID/IP skarżonych graczy: nie pamietam Dowody: nie zrobilem ss ,ale mam swiadka olinex Powód: Nexiol brał sobie komendę na uderzenie graczy i prawie każdy latał po mapce. Przez niego przegraliśmy rundę a mieliśmy wielką szansę było 2v1. A dlaczego przegraliśmy? Bo on nas wysadzal w powietrze i upadek zabierał hp. Edited February 26, 2017 by Pabel Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Brak dowodów w sprawie zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...