SUNN. Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Krótka piłka - zostawiamy jak jest czyli dmg normalnie pokazuje czy stawiamy sobie poprzeczkę trochę wyżej i je wyłączamy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smerfetka` Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 tak, bo dmg jest jak wh jak skanujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mały MeKinToSz Posted February 25, 2017 Share Posted February 25, 2017 Można wyłączyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ypss [PL] Posted February 26, 2017 Share Posted February 26, 2017 Mi to pasuje, zostawmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kain Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Jestem za zostawieniem. Wielu początkujących graczy, którym polecałem ten serwer chwaliło to w połączeniu z asystą byli podbudowanie w ich mniemaniu "swoją skutecznością"- ja też: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitusubaszi Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 Mi pasuje, ale można chociaż na miesiąc wyłączyć i powtórzyć ankietę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baniatowaty Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Jestem za nie będzie tylu osób skanujących z b Link to comment Share on other sites More sharing options...
FremiK Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Zdecydowanie NIE. Dzieki pokazywanemu dmg dobrze idzie sie podszkolic w skanowaniu plus pomocne w grze, uprzyjemnia gre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 5, 2017 Author Share Posted March 5, 2017 No cóż, w takim razie pokazywanie dmg zostaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 5, 2017 Author Share Posted March 5, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...