Nexiol Z Patalogii Napisano 27 Lutego 2017 #429422 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Nick cheat'era: Boryna Blade Killres Godzina, data zdarzenia:17:30 Mapa:De_Nuke + De_Cache Serwer: |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿||CS:GO#8 V4|SKINY HD|KONTRAKTY|STATTRAK|RYNEK| Multi-Head.pl 1shot1kill.pl Link do demka: Nie ma to jak potwierdzić :x STEAM_ID/IP cheat'era: Uzasadnienie:Po prostu jak grałem i jeszcze byłem adminem to widziałem na u@ ej to dawaj 48k za 1 klucz ok ? i poprostu kopiowali itemy a to jest jak poprostu czitowanie więć Prosze o Degradacje Pana Boryna Blade Killers . Potwierdzi [Oktm]Modej,Emmj1284123,Neex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 27 Lutego 2017 #429425 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Jeśli chodzi o kopiowanie przedmiotów na csgo modach to nie jest to żaden cheat, tylko oszustwo i takie rzeczy powinieneś zgłaszać w dziale Skarg i problemów. Następnym razem umieszczaj tematy w odpowiednich działach, ten przeniosę i proszę Cię o przedstawienie dowodów na winę admina, gdyż bez dowodów skargi po upłynięciu 24 godzin będą lądować w koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Lutego 2017 #429610 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) 48 kluczy za 1 klucz nic z tego nie rozumiem. Wygląda na zwykłą wymiane a jeśli klucze czy skiny sie powielają czy kopiują to zwykły bug który powinieneś zgłosić a nie banować permami http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=84819 Edytowane 28 Lutego 2017 przez BeZzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Lutego 2017 #429611 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi