MeGusta Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 (edited) Wzór podania:Nick:Wiek:Doświadczenie (w byciu adminem):Znajomość AMXX (W skali 1-10):Staż w CS-sie:Steam / NonSteam:Dlaczego Ty:Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Kontakt:Link do GameTracker'a: Nick: Shoter Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): 9/10 Byłem adminem COD 400 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9/10 Staż w CS-sie: Po 5 latach przestałem liczyć. Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Bo tak ^^ Nie no tak serio to , jest mało adminów , przydadzą się dodatkowe rączki , będę zapobiegał gry cziterów , propozycje w serwerze i no cel OP Fakt jest to dopiero 17h. Ale gracze COD 400 mogą potwierdzić że szybko i dużo czasu spędzam na grze , gracze? znają mnie bo ich karam z rana i nocami Chce wnieść później nowości na tym serwerze bo dawno ich nie miał. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: A jak mi się za chce to nawet po 1-15h Kontakt: STEAM , Forum , FB ( prywatnie ) Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ShOter/80.72.40.110:27020/ Nie ma co opłakiwać , serwer za reklamowałem na innych forach + strona FB. Premium -10h do podania Edited February 28, 2017 by MeGusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD 40 Posted February 27, 2017 Share Posted February 27, 2017 zgrabne podanko hueh ode mnie na tak rzecz jasna wiadomo tez dlaczego -doswiadczenie -gametracker -steam -staz brac chlopa ^^ Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyimaginowany12332 Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Tak. +steam +GT +staż Link to comment Share on other sites More sharing options...
djonizy Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 (edited) Wczoraj jak widziałem ciebie jak siedzisz 5 map na spec to jestem na nie: Powiedzmy że godziny nabijane nie przez granie ty na spect -Slaba aktywność +steam Edited February 28, 2017 by djonizy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGusta Posted February 28, 2017 Author Share Posted February 28, 2017 (edited) 7 minut temu, djonizy napisał: Wczoraj jak widziałem ciebie jak siedzisz 5 map na spec to jestem na nie: Powiedzmy że godziny nabijane nie przez granie ty na spect -Slaba aktywność +steam @djonizy robiłem plan i nie wywaliło mnie z specta , grałem bodajże dość długo i zapomniałem odejść z cs , godziny nabijane normalnie nie przez spec , bodajże da się sprawdzić W GT były godziny z granych map i może nabiło mi 2h na spec bo nie wywaliło więc -2h do godzin (2h ? 3 mapy ) Edited February 28, 2017 by MeGusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mamusiaa Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Od czasu do czasu wpadam na ten serwer i Shotera spotykam na Nim . +wiek + najwazniejsze STEAM + oczywiście doświadczenie jest +aktywnosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neilves Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Gram tam dość często, nawet częściej niż gdziekolwiek i jestem na tak. +aktywny +brakuje adminów +doświadczenie +potrafi się zachować +umie zapanować nad sytuacją +sumienny +kreatywny +komunikatywny +życzliwy Godziny nadrobi raz dwa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Damy szansę, zobaczymy jak się spiszesz. Zapraszam na ST w celu dopełnienia formalności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...