MeGusta Napisano 27 Lutego 2017 #429536 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 (edytowane) Wzór podania:Nick:Wiek:Doświadczenie (w byciu adminem):Znajomość AMXX (W skali 1-10):Staż w CS-sie:Steam / NonSteam:Dlaczego Ty:Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:Kontakt:Link do GameTracker'a: Nick: Shoter Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): 9/10 Byłem adminem COD 400 Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8-9/10 Staż w CS-sie: Po 5 latach przestałem liczyć. Steam / NonSteam: STEAM Dlaczego Ty: Dlaczego ja ? Bo tak ^^ Nie no tak serio to , jest mało adminów , przydadzą się dodatkowe rączki , będę zapobiegał gry cziterów , propozycje w serwerze i no cel OP Fakt jest to dopiero 17h. Ale gracze COD 400 mogą potwierdzić że szybko i dużo czasu spędzam na grze , gracze? znają mnie bo ich karam z rana i nocami Chce wnieść później nowości na tym serwerze bo dawno ich nie miał. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: A jak mi się za chce to nawet po 1-15h Kontakt: STEAM , Forum , FB ( prywatnie ) Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/ShOter/80.72.40.110:27020/ Nie ma co opłakiwać , serwer za reklamowałem na innych forach + strona FB. Premium -10h do podania Edytowane 28 Lutego 2017 przez MeGusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 27 Lutego 2017 #429538 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 zgrabne podanko hueh ode mnie na tak rzecz jasna wiadomo tez dlaczego -doswiadczenie -gametracker -steam -staz brac chlopa ^^ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyimaginowany12332 Napisano 28 Lutego 2017 #429548 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Tak. +steam +GT +staż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djonizy Napisano 28 Lutego 2017 #429604 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) Wczoraj jak widziałem ciebie jak siedzisz 5 map na spec to jestem na nie: Powiedzmy że godziny nabijane nie przez granie ty na spect -Slaba aktywność +steam Edytowane 28 Lutego 2017 przez djonizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 28 Lutego 2017 Autor #429605 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 (edytowane) 7 minut temu, djonizy napisał: Wczoraj jak widziałem ciebie jak siedzisz 5 map na spec to jestem na nie: Powiedzmy że godziny nabijane nie przez granie ty na spect -Slaba aktywność +steam @djonizy robiłem plan i nie wywaliło mnie z specta , grałem bodajże dość długo i zapomniałem odejść z cs , godziny nabijane normalnie nie przez spec , bodajże da się sprawdzić W GT były godziny z granych map i może nabiło mi 2h na spec bo nie wywaliło więc -2h do godzin (2h ? 3 mapy ) Edytowane 28 Lutego 2017 przez MeGusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 28 Lutego 2017 #429665 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Od czasu do czasu wpadam na ten serwer i Shotera spotykam na Nim . +wiek + najwazniejsze STEAM + oczywiście doświadczenie jest +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neilves Napisano 2 Marca 2017 #430249 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Gram tam dość często, nawet częściej niż gdziekolwiek i jestem na tak. +aktywny +brakuje adminów +doświadczenie +potrafi się zachować +umie zapanować nad sytuacją +sumienny +kreatywny +komunikatywny +życzliwy Godziny nadrobi raz dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 3 Marca 2017 #430384 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Damy szansę, zobaczymy jak się spiszesz. Zapraszam na ST w celu dopełnienia formalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 3 Marca 2017 #430385 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi