MaRoBi Napisano 1 Marca 2017 #429841 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Twój nick podczas gry: MaRoBi STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:1858299647 Uzasadnienie: WITAM naćpanazelkami uświadomiła mi ze mam ab i tu sie zaczyna problem dlatego ze ja nie grałem ostatnim czasie na multi hed dowodem może byc steam id gdyż mam w innych takie same jjak teraz a ten ab ma inny winnika to ze ktoś chciał bym bana dostał i podszywał się pode mnie nie wiem co dodać jeszcze zawsze czysto gram wiec prosze o ab i ban dla tamtego id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 1 Marca 2017 #429842 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 (edytowane) Na shotboxie napisałeś że grać możesz normalnie ? Więc nie rozumiem twojego odwołania ? IP/ SID jest czysty a Nick polecam założyć hasło i będzie wszystko dobrze , nie widzę w bansie żadnego AB czy inne rzeczy fakt osoba pod takim nickiem ma czitowanie ale sid i steam community są inne + IP też inne. Była taka sytuacja z Amelka. niby gracz ten sam ale nie ten sam. Załóż hasło na nick wtedy nikt nie wejdzie SID / IP masz czyste tylko nick ale biorąc pod uwagę nick może się powtórzyć to się powtórzył. Gdy dostaniesz AB wtedy pisz odwołanie a nie (grać możesz a piszesz odwołanie) gdzie tu logika ? Edytowane 1 Marca 2017 przez MeGusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 1 Marca 2017 #429844 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi