MaRoBi Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Twój nick podczas gry: MaRoBi STEAM_ID / IP: STEAM_1:0:1858299647 Uzasadnienie: WITAM naćpanazelkami uświadomiła mi ze mam ab i tu sie zaczyna problem dlatego ze ja nie grałem ostatnim czasie na multi hed dowodem może byc steam id gdyż mam w innych takie same jjak teraz a ten ab ma inny winnika to ze ktoś chciał bym bana dostał i podszywał się pode mnie nie wiem co dodać jeszcze zawsze czysto gram wiec prosze o ab i ban dla tamtego id Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGusta Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 (edited) Na shotboxie napisałeś że grać możesz normalnie ? Więc nie rozumiem twojego odwołania ? IP/ SID jest czysty a Nick polecam założyć hasło i będzie wszystko dobrze , nie widzę w bansie żadnego AB czy inne rzeczy fakt osoba pod takim nickiem ma czitowanie ale sid i steam community są inne + IP też inne. Była taka sytuacja z Amelka. niby gracz ten sam ale nie ten sam. Załóż hasło na nick wtedy nikt nie wejdzie SID / IP masz czyste tylko nick ale biorąc pod uwagę nick może się powtórzyć to się powtórzył. Gdy dostaniesz AB wtedy pisz odwołanie a nie (grać możesz a piszesz odwołanie) gdzie tu logika ? Edited March 1, 2017 by MeGusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGusta Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...