senor Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 (edited) Nick: senor Wiek: 18 STEAM_ID: STEAM_0:1:205218919Link do BanID: http://banid.pl/kto?to=0:0:37671039Doświadczenie w ocenianiu: Coś tam umiem. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Jako admin na JB, ale to akurat podstawy potrzebne do adminowania. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Na JB tak, a tak to nie. Dlaczego Ty?: Przy poprzedniej rekrutacji padł mi dysk (XD) więc chciałbym spróbować jeszcze raz. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Wystarczająco aby patrzeć na dział UBT. Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Tak, jako admin JB. Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Powiem nawet, że dwuroczny. Coś od siebie: Dzień dobry, dzień dobry, dzień dobry, dzień dobry cześć i czołem BUM HEDSZOT rozmrożoną lodówką, ze szczurzą makówką, jestem senor mieszkam w Szczecinie krainie Tysiąca i jednego paprykarza. Moje zainteresowanie to raszowanie B z majkelem, mikusiem i wanderem, piłka nożna oraz masa jedzonka Edited March 2, 2017 by señor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3End Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Zestaw na pw, 3 dni na rozwiązanie. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3End Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...