aureox Napisano 2 Marca 2017 #430232 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 (edytowane) Nick: Aureox Wiek: 17 STEAM_ID: http://steamcommunity.com/profiles/76561197961203301/ / STEAM_0:1:468786 Link do BanID: http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:468786 Doświadczenie w ocenianiu: Na poziomie Dobrym Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Nie Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie Dlaczego Ty?: Ostatnio na forum spędzam na prawdę dużo wolnego czasu. Chciałbym też ten czas jakoś pożytecznie wykorzystać , więc właśnie próbuję swoich sił w UBT. Jestem kulturalny , miły, zawszę chętnie pomogę najlepiej jak potrafię , można ze mną o wszystkim pogadać, pośmiać się. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3-5h Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie): Nie, Admina miałem na serwerze Zombie mod raz zrezygnowałem z powodu zmiany moda , a raz straciłem stanowisko z powodu braku aktywności. Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie): Tak Coś od siebie: Jestem sobie Łukasz mam 17 lat , pochodzę z Województwa Kujawsko-Pomorskiego.Moje zainteresowania to Bilard i piłka nożna :D. Pozdrawiam Serdecznie. Edytowane 2 Marca 2017 przez Aureox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 3 Marca 2017 #430358 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Niestety, ale nie udało Ci się spełnić podstawowych wymagań (stażu jako admin). Staraj się, pokaż że Ci zależy i przy następnej rekrutacji spróbuj swoich sił. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 3 Marca 2017 #430359 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi