Guest vertisek Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Siemka mam pewien problem dzisiaj z csem, gdy wbijam na serwer to momentalnie po połączeniu zrywa mi internet a w CS pokazuje mi na prawo takie coś... Niech mi ktoś z tym pomoże bo masakra, dzisiaj zero grania :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariola Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Spróbuj na nowo skonfigurować router, może pomoże jeśli nie dzwoń do dostawcy i wyjaśnij mu problem. Być może to krótko razowa sytuacja a jutro będzie lepiej.To tylko i wyłącznie wina internetu nie Clienta Cs'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Killers | N3XT Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...