GramyaNi! Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 (edited) Dobry wieczór, jakieś dwa tygodnie temu straciłem dużo skinów i jestem bardzo zły pisałem do 0_0PokerFace , ale powiedział, że da się coś zrobić i czekałem i czekałem, czekałem, no nie ma skreeanów jak miałem te skiny, ale możecie sprawdzić w logach czy coś takiego ja bardzo chce te skiny odzyskać! Proszę o odpowiedź jak najszybciej! Edited March 4, 2017 by GramyaNi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3End Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Dostosuj się do wzoru, masz 24h aby uzupełnić wzór, inaczej temat trafi do kosza. Wzór: Nick cheat'era: Godzina, data zdarzenia: Mapa: Serwer: Link do demka: STEAM_ID/IP cheat'era: Uzasadnienie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
☢BobSON☢ Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Administracja nie odpowiada za stracone skiny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
☢BobSON☢ Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...