GramyaNi! Napisano 4 Marca 2017 #430890 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 (edytowane) Dobry wieczór, jakieś dwa tygodnie temu straciłem dużo skinów i jestem bardzo zły pisałem do 0_0PokerFace , ale powiedział, że da się coś zrobić i czekałem i czekałem, czekałem, no nie ma skreeanów jak miałem te skiny, ale możecie sprawdzić w logach czy coś takiego ja bardzo chce te skiny odzyskać! Proszę o odpowiedź jak najszybciej! Edytowane 4 Marca 2017 przez GramyaNi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 4 Marca 2017 #430892 Udostępnij Napisano 4 Marca 2017 Dostosuj się do wzoru, masz 24h aby uzupełnić wzór, inaczej temat trafi do kosza. Wzór: Nick cheat'era: Godzina, data zdarzenia: Mapa: Serwer: Link do demka: STEAM_ID/IP cheat'era: Uzasadnienie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 5 Marca 2017 #430923 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Administracja nie odpowiada za stracone skiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 5 Marca 2017 #430924 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi