#Siwucha# Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Avatar Tematyka: Coś z literą "S" Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): Kolorystyka: Obojętnie Rozmiar:Taki jak na Avatar Napis: Literka "S" Inne uwagi: brak Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeeee boiiii ツ Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 (edited) Łapaj Edited March 5, 2017 by *Maverick* Link to comment Share on other sites More sharing options...
exe.cfg [^] Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Masz :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeeee boiiii ツ Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Teraz, exe.cfg [^] napisał: Masz :v Z neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
exe.cfg [^] Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 (edited) @*Maverick* Jeśli trzeba mogę wrzucić tu plik .xcf. W którym zapisałem w razie gdybym musiał coś zmienić Wybaczcie za drugiego posta. Ale zamiast edytuj nacisnąłem cytuj .-. >_<@*Maverick* Jednak nie bo nie zapisałem. Ale mogę zrobić raz jeszcze z inną texturą, fontem etc i podesłać Ci na pw C: Edited March 5, 2017 by exe.cfg [^] Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeeee boiiii ツ Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 4 minuty temu, exe.cfg [^] napisał: @*Maverick* Jeśli trzeba mogę wrzucić tu plik .xcf. W którym zapisałem w razie gdybym musiał coś zmienić Wybaczcie za drugiego posta. Ale zamiast edytuj nacisnąłem cytuj .-. >_<@*Maverick* Jednak nie bo nie zapisałem. Ale mogę zrobić raz jeszcze z inną texturą, fontem etc i podesłać Ci na pw C: Nie no nie musisz luzik Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEX` Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 (edited) Panowie to nie jest temat do dyskusji tylko do wstawiania swoich prac. Jeżeli chcecie sobie popisać lub wyjaśnić jakieś sprawy, to idźcie na PW. Edited March 5, 2017 by VEX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin ツ Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 (edited) Prosze #EDIT Dlaczego wrzucasz zdjęcie z internetu? To jest plagiat.. Edited March 6, 2017 by VEX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natsu Dragneel Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Zamykamy @#Siwucha#? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Siwucha# Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 Można zamykać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natsu Dragneel Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Link to comment Share on other sites More sharing options...