Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, witam i o drogę pytam.

Dzisiejszą osobą, którą będzie dane mi przesłuchać jest- @Aureox. Przekonajcie się co skrywa ten człowiek. Zaczynajmy!

Kolor

Doman

Aureox

Witaj Łukaszku.

Hej Paweł.

Wywiad jak życie- ma początek i koniec. Tak więc zacznijmy od początku. Kim jesteś? Skąd pochodzisz?

Mam na imię Łukasz mam 17 lat pochodzę z Gniezna . Mam brata oraz siostrę.

Gniezno to ważny punkt, na osi czasu Polski. Co możesz nam o tym miejscu powiedzieć?

Dobry z przedmiotów nigdy nie byłem, ale wiem trochę o moim rodzinnym mieście. Jak każdy z Was wie, Gniezno to pierwsza stolica Polski. Miasto to ma głęboką kulturę. Znajdują się tutaj różne, ciekawe zabytki chociażby kościół Św. Wojciecha.

Masz 17 lat, a więc już dzieckiem nie jesteś. Do jakiej szkoły chodzisz?

Chodzę do zawodowej szkoły w Swarzędzu jako operator maszyn i urządzeń odlewniczych.

Lubisz to co robisz? Masz z tego ,,frajdę" ?

Czy to lubię hmm, "Lubię" to  chyba za dużo powiedziane ,ale też nie narzekam. Można tak powiedzieć ,że mam frajdę codziennie uczę się nowych rzeczy ,zdobywam doświadczenie.

Doświadczenie zarówno w grach jak i w życiu jest bardzo ważne. Po skończonych lekcjach jak spędzasz czas wolny?

Zależy to głównie od tego do której przebywam w szkole ,jeżeli wracam dość szybko to staram się ,że tak powiem  nie "marnować" reszty dnia i wykorzystuję go na świeżym powietrzu (siłownia, bieganie,piłka nożna).Również dużo wolnego czasu poświęcam dla bilarda , ponieważ jest to moje ulubiona dyscyplina.A jeżeli wracam późno z szkoły to po powrocie do domku obiadek , kilka mapek w cs-a , położyć się do wyrka obejrzeć jakiś film na yt i spać.

Wcześniej wspomniałem o ,,doświadczeniu w grach". Jakie gry wolisz? W co najczęściej grasz?

Zależy co przypadnie mi do gustu, ale głównie to preferuję takie gry "Strategiczne/Akcji.Obecnie najczęściej grywam w Counter Strika 1.6.

Jakoś trzeba zaspokoić żądzę mordu, prawda? :D Teraz pytanie nieco z innej beczki. Masz dziewczynę? Kochankę? Jakąś kobietę,  którą kochasz?

Miałem dziewczynę przez 3 lata w sumie ,ale wszystko się rozpadło przez takiego jednego "gnojka". Obecnie jestem sam , wiadomo u mnie w szkole kręci się kilka ładnych dziewczyn ,ale ja póki co nie mam na to czasu ,żeby z jakąś spróbować pogadać czy tam wyjść na spacer. Ale myślę ,że i na to przyjdzie czas.

,,Czas leczy rany"- powiedzenie ponoć prawdziwe. Przechodząc do nieco lżejszych tematów, jakiej muzyki słuchasz?

Wszystkiego oprócz Reggae i Disco polo. Zazwyczaj lubię słuchać piosenek Bastiego , ponieważ ten chłopak śpiewa o takiej "Prawdziwej prawdzie"

Rozumiem Cię doskonale, a co powiesz o muzyce Justin-a Bieber-a?

Szczerze mówiąc , nigdy go nie darzyłem sympatią, ponieważ jego piosenki nie są raczej w moim guście (wiadomo każdy ma inny gust).A co do Justina to robi to co lubi i tyle, raczej nie warto jest nikogo obrażać /sądzić po jego utwortach. Takie jest moje zdanie. :) 

Słowa godne podziwu. Z czym Ci się kojarzy słowo ,,Aureox"? Skąd pomysł na taki nick?

W sumie to z niczym mi się nie kojarzy.Mój nick w zasadzie zrodził się bardzo dziwnie. Kiedyś gdy zaczynałem grać w gry komputerowe gdzieś otarło mi się o ucho słowo "Aurox" –( tworzona od 2002 r. w Polsce dystrybucja systemu GNU/Linux. Obecnie jest już nierozwijana),  postanowiłem ,że troszkę wzbogacę sobie te słówko  , no i jakoś się tak stało ,że przekształciłem to na Aureox .

Fajnie je się wymawia- Aureox ^^  Co zmieniłbyś na obecnym forum?

Raczej nic , jak dla mnie wszystko jest jak najbardziej w porządku.

A co sądzisz o nowej stylistyce MH? Jak sądzisz lepsza grafika była przed czy po zmianach?

Nie jest zła ,ale jak dla mnie to  lepsza grafika była przed zmianami , gdyż ten obrazek jaki widzimy do góry "czaszka" to jakoś nie specjalnie pasuję do Multi-Heada. 

Popieram ^^ Obecnie pełnisz rangę redaktora FP, czy to Ci wystarcza czy chciałbyś coś więcej?

Obecnie to spędzam teraz dużo czasu na forum jak i w Cs-ie. Chciałbym też wolny czas jakoś pożytecznie wykorzystywać dlatego będę się starał aby dołączyć do ekipy UBT,  oraz Administracji serwera Only DD2#2.Jednak wiadomo ,że nic na siłę czasami jest tak ,że wszystko przychodzi z czasem i ja to doskonale rozumiem , dlatego staram się jakoś nie popełniać szybkich i nie dojrzałych decyzji.Mówią ,że "Cel uświęca środki" Ja odbieram to na takiej zasadzie, że dążąc do osiągnięcia jakiegoś celu , dążymy do niego bez względu na cenę jaką musimy zapłacić by go zrealizować , a jak już go zrealizujemy możemy powiedzieć '' warto było''

Życzę powodzenia i trzymam za Ciebie kciuki. Czy jest coś takiego, co chciałbyś koniecznie zrobić w życiu? Skok na linie, wspinaczka?

Nic z tych rzeczy, jedyna rzecz którą chciałbym koniecznie raczej nie zrobić a osiągnąć to tytuł Mistrz Polski w bilardzie.

Pisząc z Tobą często pojawia się słowo ,,bilard". Czym ono jest dla Ciebie?

Powiem tak-nie wyobrażam sobie życia bez gry w bilard można tak powiedzieć ,że potrzebuje gry w bilard jak "Człowiek powietrza" , jak "Ryba wody".W bilarda gram już od 2 lat dużo czasu poświęcam na trening.

Masz jakiegoś ulubionego zawodnika? Osobę, na której się wzorujesz?

Moim idolem jest zdecydowanie Mieszko Fortuński , jego umiejętności wzbudzają we mnie wielki podziw.Mieszko ma na koncie kilkakrotne Mistrzostwo Polski oraz Europy.Jednym z większych jego osiągnięć jest wygrany turniej w Włoszech "Euro tour" , wygrał tam on 40tys Euro .

Wydaję mi się, że bilard to gra strategiczna. Trzeba przewidywać, planować, mam rację?

Tak masz rację.  Każdy zazwyczaj myśli ,że bilard to najmniej Nerwowy sport jednak tak nie jest. W bilardzie trzeba na prawdę dużo myśleć , nie podejmować szybkich decyzji , ponieważ dam przykład grałem w zeszłym roku na Mistrzostwach Polski w Kielcach z jednym z najlepszych zawodników popełniłem pierwszy błąd i to zaledwie na początku partii , uświadomiłem sobie ,że takich błędów nie może być wtedy kiedy straciłem partię i nie podszedłem do stołu.

Pozory mylą jak widać. Duże masz doświadczenie w takich eventach bilardowych? Masz jakieś tytuły na swoim koncie?

Czy mam duże doświadczenie to raczej nie , duże doświadczenie ma raczej ten co gra już z 10-20 lat przynajmniej mi się tak wydaję , ale jednak jakieś doświadczenia mam , ponieważ co roku w maju wyjeżdżam na najważniejszy turniej w Polsce czyli Mistrzostwa Polski w Kielcach.Mam osiągnięcia ,ale to jeszcze z czasów gimnazjum mieliśmy tam turnieje o Mistrzostwo szkoły oraz powiatu.Na 4 turnieje o Mistrza szkoły wygrałem 3, te trzy wygrane turnieje pod rząd dały już mi tytuł Mistrza szkoły w roku 2016.Na lidze wojewódzkiej udało mi się wygrać tylko raz  na 4 turnieje , pozostałe 3 turnieje to zawsze ocierałem się o strefę medalową 4-5 miejsce, jednak po 4 turniejach w lidze wojewódzkiej udało mi się zdobyć 3 miejsce w całym powiecie z czego jestem bardzo zadowolony. Posiadam również 10 medali z takich turniejów jakby "Mniej" ważnych.

Człowiek sukcesu widzę. Fajnie, że lubisz to co robisz, sprawia Ci  to przyjemność. Tak jak dzień chyli się ku końcowi tak i nadszedł czas aby się pożegnać. Chcesz kogoś pozdrowić?

Pozdrawiam Całą ekipę Multi-Head , a Tobie chciałbym podziękować za poświęcony dla mnie czas .:) 

Również Ci dziękuję.

Napisano

No i gitara fajnie sie czyta można się dużo dowiedzieć, trzymam za Ciebie kciuki, że kiedyś uda Ci sie dołączyć do ekipy fioletowych bananów! Wiesz co masz robić :D Wywiad nie krótki a w sam raz tak trzymać :)

Napisano (edytowane)

No miło się czytało, miło, ale coś krótki ten wywiad (pewnie dlatego, że kiedyś robiłam dwa razy dłuższe niż ten, to mi się taki wydaje). :D
Chciałabym jeszcze zwrócić uwagę @Doman na to, że według mnie jako redaktor powinieneś poprawiać osobę udzielającą odpowiedzi, gdyż nie wie ona jak poprawnie stawiać przecinki. :D xD

Nie mniej jednak plusik bociki. :D

@Danke:* dość późno to pisaliśmy, ale  uwzględnię to następnym razem :D

Edytowane przez Doman
  • Odpowiedzi 5
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...