lays36 Napisano 6 Marca 2017 #431322 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 (edytowane) Nick: lays36 Wiek:15 lat ( w Czerwcu 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem 2 razy na różnych serwerach i nie było ze mną żadnych problemów Znajomość AMXX (W skali 1-10): (mocne 7/10) Staż w CS-sie:3 lata Steam / NonSteam: NonSteam ( Niedługo będzie Steam ) Dlaczego Ty: Gram dosyć długo na serwerze i widze jak gracze cheatują , łamią regulamin i chciałbym temu zapobiec Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6 do 7 godzin Kontakt: skype: lays36 Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/lays36/80.72.40.110:27027/ Edytowane 6 Marca 2017 przez lays36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Marca 2017 #431352 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 To chyba jaja, grasz 1 dzień i już podanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 6 Marca 2017 #431363 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 (edytowane) Na NIE. Pierwszy i glowny powod nie widzialem cie na serverze jeszcze a gram codziennie 3-5h . Konto pod podanie. Gtkiem mnie przeraziles..... masz szczescie ze bans nie dziala pewnie ciekawych rzeczy bym sie dowiedzial:) Jak dla mnie do zamkniecia przynajmniej na 2 tyg jak pokazesz aktywnosc.... Ostatnio co admin to lepszy dostaje uprawnienia i tyle go widziano ( Czytaj...Aloria,BodzioWGM itp) @happy #URLOP koncz wasc wstydu oszczedz Edytowane 6 Marca 2017 przez Baldeon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 7 Marca 2017 #431383 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 (edytowane) Na NIE -Nie widziałem cie ani razu na serwerze a Garm 3-5h -konto pod podanie -wiek +AMXX chodź myślę ze kłamiesz Pograj daj się poznać i napis za 2 tg.. Edytowane 7 Marca 2017 przez .:lHlQlAl:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 7 Marca 2017 #431394 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Jestem na Nie. Widziałem cię 1 raz dopiero. Nie widziałem zgłoszenia na u@. Pograj jakiś dłuższy okres to zmienię zadanie. Podanie do zamknięcia 2 dzień dopiero gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 7 Marca 2017 #431403 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Nie spełniasz nawet podstawowych wymagań odnośnie aktywności. Masz przegrane ponad 10x mniej godzin niż wymagane minimum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 7 Marca 2017 #431404 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi