lays36 Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 (edited) Nick: lays36 Wiek:15 lat ( w Czerwcu 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem 2 razy na różnych serwerach i nie było ze mną żadnych problemów Znajomość AMXX (W skali 1-10): (mocne 7/10) Staż w CS-sie:3 lata Steam / NonSteam: NonSteam ( Niedługo będzie Steam ) Dlaczego Ty: Gram dosyć długo na serwerze i widze jak gracze cheatują , łamią regulamin i chciałbym temu zapobiec Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 6 do 7 godzin Kontakt: skype: lays36 Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/lays36/80.72.40.110:27027/ Edited March 6, 2017 by lays36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 To chyba jaja, grasz 1 dzień i już podanie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darshil Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 (edited) Na NIE. Pierwszy i glowny powod nie widzialem cie na serverze jeszcze a gram codziennie 3-5h . Konto pod podanie. Gtkiem mnie przeraziles..... masz szczescie ze bans nie dziala pewnie ciekawych rzeczy bym sie dowiedzial:) Jak dla mnie do zamkniecia przynajmniej na 2 tyg jak pokazesz aktywnosc.... Ostatnio co admin to lepszy dostaje uprawnienia i tyle go widziano ( Czytaj...Aloria,BodzioWGM itp) @happy #URLOP koncz wasc wstydu oszczedz Edited March 6, 2017 by Baldeon Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:lHlQlAl:. Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 (edited) Na NIE -Nie widziałem cie ani razu na serwerze a Garm 3-5h -konto pod podanie -wiek +AMXX chodź myślę ze kłamiesz Pograj daj się poznać i napis za 2 tg.. Edited March 7, 2017 by .:lHlQlAl:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Jestem na Nie. Widziałem cię 1 raz dopiero. Nie widziałem zgłoszenia na [email protected] Pograj jakiś dłuższy okres to zmienię zadanie. Podanie do zamknięcia 2 dzień dopiero gra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Nie spełniasz nawet podstawowych wymagań odnośnie aktywności. Masz przegrane ponad 10x mniej godzin niż wymagane minimum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...