dupadupadupadupa Napisano 7 Marca 2017 #431473 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Praktycznie rzecz biorąc już wybrałem nowy sprzęt, ale chciałbym poznać Waszą opinię, a w szczególności tych, którzy się na tym znają i są pewni swoich słów. Uprzedzam, że chcę LAPTOPA, więc proszę... nie piszcie, żebym sobie PC kupił. https://www.x-kom.pl/p/346316-notebook-laptop-156-msi-gl62-i5-6300hq-8gb-1tb120ssd-gtx950m-fhd.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 7 Marca 2017 #431475 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Kup sobie PC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Wąsik Napisano 7 Marca 2017 #431480 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 No laptop sam w sobie jest ładny, ale czy naprawdę jest dobry ? Raczej tak Ale szczerze ci powiem że lepiej sobie pojechać do sklepu i się doradzić sprzedawcy, niż kupować przez internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 7 Marca 2017 #431495 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Specyfikacja jest bardzo w porządku jak na ten budżet, na spokojnie pograsz w większość wymagających gier. MSI ma więcej pozytywnych niż negatywnych opinii, więc myślę że się nie zawiedziesz. Nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz, tym bardziej z dyskiem SSD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 7 Marca 2017 Autor #431532 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 @Maajkeelsię robi szefie @Pan Wąsiktutaj z pomocą przychodzą internety @LOLSON #URLOPogółem to do gier (niekoniecznie tych najnajnajnowszych) i filmów + internety. Koniecznie laptop. 1- lepiej mi się pracuje na laptopie 2- no na studia pcta nie zabiorę @Freezuwłaśnie się zgłębiłem w te tematy i Twoje słowa potwierdzają się w 100 procentach! Ogółem minusem w tym modelu jest to, że słychać często szybką pracę wentylatora, ale mój tak buczał, że musiałem tv głośniej dawać, więc nie będzie źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Marca 2017 #431534 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 Widzę ekran matowy bardzo dobry + procesor i5 także o wiele lepszy od I7- nie daj się sfrajerować. Ram na DD4, patrząc na cenę do jakości itp. Opłaca się posłuży Tobie dobrze, gry podziałają wiedzmin też Ci pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 7 Marca 2017 Autor #431535 Udostępnij Napisano 7 Marca 2017 @LOLSON #URLOPzwiększ limit repek bo podziękować nie mogę @happy #URLOPno i pięknie. Jak wiedźmin pójdzie to nic mi więcej wiedzieć nie trzeba. Jutro kupuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 14 Marca 2017 Autor #433329 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 W przyszłym tygodniu dotrze do mnie sprzęcik. Można zamknąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 14 Marca 2017 #433331 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi