dupadupadupadupa Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Praktycznie rzecz biorąc już wybrałem nowy sprzęt, ale chciałbym poznać Waszą opinię, a w szczególności tych, którzy się na tym znają i są pewni swoich słów. Uprzedzam, że chcę LAPTOPA, więc proszę... nie piszcie, żebym sobie PC kupił. https://www.x-kom.pl/p/346316-notebook-laptop-156-msi-gl62-i5-6300hq-8gb-1tb120ssd-gtx950m-fhd.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maajkeel Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Kup sobie PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Wąsik Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 No laptop sam w sobie jest ładny, ale czy naprawdę jest dobry ? Raczej tak Ale szczerze ci powiem że lepiej sobie pojechać do sklepu i się doradzić sprzedawcy, niż kupować przez internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
pionteczekessa Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Specyfikacja jest bardzo w porządku jak na ten budżet, na spokojnie pograsz w większość wymagających gier. MSI ma więcej pozytywnych niż negatywnych opinii, więc myślę że się nie zawiedziesz. Nic lepszego w tej cenie nie znajdziesz, tym bardziej z dyskiem SSD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dupadupadupadupa Posted March 7, 2017 Author Share Posted March 7, 2017 @Maajkeelsię robi szefie @Pan Wąsiktutaj z pomocą przychodzą internety @LOLSON #URLOPogółem to do gier (niekoniecznie tych najnajnajnowszych) i filmów + internety. Koniecznie laptop. 1- lepiej mi się pracuje na laptopie 2- no na studia pcta nie zabiorę @Freezuwłaśnie się zgłębiłem w te tematy i Twoje słowa potwierdzają się w 100 procentach! Ogółem minusem w tym modelu jest to, że słychać często szybką pracę wentylatora, ale mój tak buczał, że musiałem tv głośniej dawać, więc nie będzie źle Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Widzę ekran matowy bardzo dobry + procesor i5 także o wiele lepszy od I7- nie daj się sfrajerować. Ram na DD4, patrząc na cenę do jakości itp. Opłaca się posłuży Tobie dobrze, gry podziałają wiedzmin też Ci pójdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dupadupadupadupa Posted March 7, 2017 Author Share Posted March 7, 2017 @LOLSON #URLOPzwiększ limit repek bo podziękować nie mogę @happy #URLOPno i pięknie. Jak wiedźmin pójdzie to nic mi więcej wiedzieć nie trzeba. Jutro kupuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
dupadupadupadupa Posted March 14, 2017 Author Share Posted March 14, 2017 W przyszłym tygodniu dotrze do mnie sprzęcik. Można zamknąć! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ania Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...