Hari Napisano 8 Marca 2017 #431665 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 wchodząc na server pokazuje mi ze dostałem bana AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : PMG [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 463635185 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.231.25.158 ' [AMXBans] ======================================== Biorąc pod uwagę ze nie grałem wgl(mam na myśli ostatnie dni) nigdy nie miałem takiego nicku nigdy nie czitowałem oraz nie mam żadnych SS-ów to domniemam ze coś sie komuś pomyliło weźcie to sprawdźcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 8 Marca 2017 #431666 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 (edytowane) Dobra zauwazylem ze ban jest z tamtego roku takze zapraszam do wykonania 100 reklam naszej sieci. Edytowane 8 Marca 2017 przez señor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 8 Marca 2017 #431667 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 (edytowane) @Hari Masz takie samo IP jak 2 graczy i po prostu admin zbanował graczy na IP więc ty również masz bana Zresetuj internet jeśli masz zmienne IP i pomoże Jeśli nie masz zmiennego IP to zadzwoń do dostawcy internetu i poproś go o zmianę IP neta. Edytowane 8 Marca 2017 przez MeGusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 8 Marca 2017 #431672 Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi