Hari Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 wchodząc na server pokazuje mi ze dostałem bana AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : PMG [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 4 : 463635185 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.231.25.158 ' [AMXBans] ======================================== Biorąc pod uwagę ze nie grałem wgl(mam na myśli ostatnie dni) nigdy nie miałem takiego nicku nigdy nie czitowałem oraz nie mam żadnych SS-ów to domniemam ze coś sie komuś pomyliło weźcie to sprawdźcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 (edited) Dobra zauwazylem ze ban jest z tamtego roku takze zapraszam do wykonania 100 reklam naszej sieci. Edited March 8, 2017 by señor Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGusta Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 (edited) @Hari Masz takie samo IP jak 2 graczy i po prostu admin zbanował graczy na IP więc ty również masz bana Zresetuj internet jeśli masz zmienne IP i pomoże Jeśli nie masz zmiennego IP to zadzwoń do dostawcy internetu i poproś go o zmianę IP neta. Edited March 8, 2017 by MeGusta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGusta Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...