eNt. To Ja Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Nick: eNt. Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Jakieś Tam Mam. (Dopiero 4x Miałem Admina) Ale Ogarniam ! Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 4Lata Steam / NonSteam: Mam Steam Ale Nie Mam Cs-a Na Steam'ie Dlaczego Ty: Myślę Że Się Nadaje Ponieważ Dosłownie Kocham Ten Server Mam Dużo godzin Przegranych I Bardzo Dużo Jestem Na Serverze (Wolf Potwierdzi) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy Kiedy W Weekendy 9-8H A W Normalne Dni Po 3-4h Kontakt: GG-60355565 Link do GameTracker'a: Miałem Ale Nie Pamiętam Pasów Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNt. To Ja Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 Wolf Hoalooo... Odpawiesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Podaj twój link do GT - nie musisz się logować wystarczy skopiować z czasem jak grasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNt. To Ja Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 Dobra Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNt. To Ja Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 https://www.gametracker.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfIDraV Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Admin powinien zachować spokój a widać po tobie, że nie potrafiłeś go zignorować lub zrobić mu ss i na forum dać jako skargę. Oglądaczem wasza rozmowę ale nic nie robiłem by zobaczyć jak potoczy się dalej. Wasza Rozmowa Z tego co widać na te chwile nie nadajesz się na admina. Możesz spróbować ponownie za 2 tygodnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfIDraV Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...