Pan Wąsik Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 (edited) Dostosuj się do wzoru Twój nick podczas gry: Pan Wąsik Godzina, data zdarzenia: 09.03.2017 - 18:46:43 Mapa: css_inferno STEAM_ID / IP: STEAM_2:0:1800954880 Uzasadnienie: Dostałem bana za kampienie na minucie około 1:40 jako TT a zostałem sam w TT i leciałem domami po pakę . Edited March 9, 2017 by Pan Wąsik Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Dostosuj się do wzoru Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Wąsik Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 1 minutę temu, happy #URLOP napisał: Dostosuj się do wzoru Twój nick podczas gry: Godzina, data zdarzenia: Mapa: STEAM_ID / IP: Uzasadnienie: Już Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 @PiJaQu :) zapraszam z dowodami na winę gracza. Masz na to 24 godziny. Dowody pamiętaj nie oznaczają słowa aa demko że kampi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiJaQu :) Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Nie mam demka Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 (edited) Następnym razem nakręć demko na winę gracza. To czy dostaniesz jakieś upomnienie czy nie zostawię wyższym @SUNN. @Ania ;) dokonajcie osądu. Zamykam. Edit: Zapomniałem hepiego oznaczyć @happy #URLOP Edited March 10, 2017 by señor Link to comment Share on other sites More sharing options...
senor Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 @PiJaQu :) Nie mam zastrzeżeń do adminowania twojego, pierwsza taka sytuacja. Dlatego następnym razem nagraj krótkie demko (będzie widoczny czas itp.) i wtedy będzie spokojniej. Tym razem tylko na pouczeniu słownym, bez ostrzeżenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...