Pan Wąsik Napisano 9 Marca 2017 #431981 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Cześć piszę tutaj ponieważ ostatnio w cs nie robią mi się ss'y, spróbowałem więc w consoli komendy screanshot i nic mi się nie zapisało w counter-strike -> cstrike ani nigdzie w folderach. Ktoś może ma pomysł dlaczego ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Marca 2017 #431988 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Spróbuj komendy snapshot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Wąsik Napisano 9 Marca 2017 Autor #431990 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 oks spróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Wąsik Napisano 9 Marca 2017 Autor #431991 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 2 minuty temu, happy #URLOP napisał: Spróbuj komendy snapshot Dzięki działa, a jak admin da mi ss też się zapiszą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Marca 2017 #431994 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Tak zapiszą się. I uwaga, nie pisz post pod postem, masz coś takiego jak "edytuj" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Marca 2017 #431995 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi