Pan Wąsik Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Cześć piszę tutaj ponieważ ostatnio w cs nie robią mi się ss'y, spróbowałem więc w consoli komendy screanshot i nic mi się nie zapisało w counter-strike -> cstrike ani nigdzie w folderach. Ktoś może ma pomysł dlaczego ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Spróbuj komendy snapshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Wąsik Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 oks spróbuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Wąsik Posted March 9, 2017 Author Share Posted March 9, 2017 2 minuty temu, happy #URLOP napisał: Spróbuj komendy snapshot Dzięki działa, a jak admin da mi ss też się zapiszą ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 Tak zapiszą się. I uwaga, nie pisz post pod postem, masz coś takiego jak "edytuj" Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...