EHEM AIZY Napisano 12 Marca 2017 #432629 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) dlaczego był znowu reset . ostatnio ktoś mnie zapewniał ze na razie nie będzie żadnego resetu . wchodzę na serwer a tu nic nie ma ... wydałem 400zł na skrzynki , co chwile resety innych graczy jak i mnie denerwuje to bardzo. Edytowane 12 Marca 2017 przez EHEM AIZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Marca 2017 #432633 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) 5 minut temu, EHEM AIZY napisał: dlaczego był znowu reset . ostatnio ktoś mnie zapewniał ze na razie nie będzie żadnego resetu . wchodzę na serwer a tu nic nie ma ... wydałem 400zł na skrzynki , co chwile resety innych graczy jak i mnie denerwuje to bardzo. Jeżeli rzeczywiście wydałeś 400zł na skrzynki w ostatnim czasie to proponuje napisać PW do @aquax i może coś Ci przywróci. Co do resetu to z tego co się orientuje ten był ostatni i teraz przez dłuższy okres czasu nie będzie kolejnego. Edytowane 12 Marca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Marca 2017 #432638 Administrator Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Reset był bo sami tego chcieliście ludzie. Skoro praktycznie każdy miał pobugowane skiny i np posiadał po 100 tych samych skinow jaki sens była gra ? Niestety nie przywracamy skinow bo to mija się z celem. Nie ważne czy osoba wydała 1 zł czy 500. Na innych sieciach również tak jest. Po co ten reset by był ? Jak bysmy mieli oddawać skiny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi