Skocz do zawartości

sprawa serwera

Rekomendowane odpowiedzi

dlaczego był znowu reset . ostatnio ktoś mnie zapewniał ze na razie nie będzie żadnego resetu . wchodzę na serwer a tu nic nie ma ...

wydałem 400zł na skrzynki , co chwile resety innych graczy jak i mnie denerwuje to bardzo.

Edytowane przez EHEM AIZY

5 minut temu, EHEM AIZY napisał:

dlaczego był znowu reset . ostatnio ktoś mnie zapewniał ze na razie nie będzie żadnego resetu . wchodzę na serwer a tu nic nie ma ...

wydałem 400zł na skrzynki , co chwile resety innych graczy jak i mnie denerwuje to bardzo.

Jeżeli rzeczywiście wydałeś 400zł na skrzynki w ostatnim czasie to proponuje napisać PW do @aquax i może coś Ci przywróci.
Co do resetu to z tego co się orientuje ten był ostatni i teraz przez dłuższy okres czasu nie będzie kolejnego.

Edytowane przez SQNFUN

• Administrator

Reset był bo sami tego chcieliście ludzie. Skoro praktycznie każdy miał pobugowane skiny i np posiadał po 100 tych samych skinow jaki sens była gra ?  Niestety nie przywracamy skinow bo to mija się z celem. Nie ważne czy osoba wydała 1 zł czy 500. Na innych sieciach również tak jest. Po co ten reset by był ? Jak bysmy mieli oddawać skiny? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...