Skocz do zawartości

reset

Rekomendowane odpowiedzi

aquax sam mowiles ze resetu na razie nie będzie to zainwestowałem a teraz takie cos odwalacie nie wiem kto miał pobugowane wali mnie to ja wydalem ciężko zarobione pieniądze a po nie spelna miesiącu robicie reset to pozdro ...

Edytowane przez EHEM AIZY

a wyslalem ostatnio 2x po 40 skrzynek to mi kody nie przyszly aquax kazal napisac do dostawcy to napisali ze przekroczyłem limit i nic więcej dla mnie to oznaczalo ze masz pecha a kasa przepadla

Nie pisz postu pod postem. Masz opcję "Edytuj".

Zgodzę się z tobą. Reset na cs go modzie już jest praktycznie co miesiąc, nie wiem co ma to na celu ale niektóre dzieci wydają trochę pieniędzy na to a później je tracą. według mnie nie jest w porządku takie coś,Bo co? Bo tyle osób ma już dużo skinów?. Po to na to wydają pieniądze żeby mieć te skiny a nie żeby po miesiącu je stracili. Nie pozdrawiam.

Poza tym tyle błędów ma teraz ten mod, że głowa boli. Radość z gry zerowa... Wczoraj teoretycznie na koniec mapy dostałam skrzynkę Famas, w praktyce nie było nic. Dzisiaj podobno sytuacja przed chwilą doslownie- wymieniłam się z typem skin za klucze i ten skin nie trafił w moje posiadanie, natomiast klucze przepadly, nie wiem czy on je dostał czy nie. Generalnie serwer idzie po równi pochyłej. Oby coś się poprawiło...

• Kobieta

Na serwerze są bugi, ale poprzez resety serwera jest ich coraz mniej. Wcześniej dało się skrzynie i klucze bugować, a teraz się nie da. Wiele graczy miało na start wiele skinów. Serwer poprzez dodanie skinów HD i wiele innych opcji coraz bardziej przypomina CS:GO i o to tutaj chodzi.

Co do wydawania pieniędzy na skrzynki/klucze. Porozmawiam z @aquax i przedstawię mu moją pewną propozycję, co do tego.

Edytowane przez Just NoOne

• Administrator

Pracujemy nad wynagrodzeniem dla osób, które wydały  100 + na serwer. Wkrótce będzie dostępna nowa opcja w sklepiesms a gracze którzy najwięcej wydali dostaną szansę stestowania tego za darmo.

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***
DB4vXld.png 

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...