EHEM AIZY Napisano 12 Marca 2017 #432644 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) aquax sam mowiles ze resetu na razie nie będzie to zainwestowałem a teraz takie cos odwalacie nie wiem kto miał pobugowane wali mnie to ja wydalem ciężko zarobione pieniądze a po nie spelna miesiącu robicie reset to pozdro ... Edytowane 12 Marca 2017 przez EHEM AIZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 12 Marca 2017 #432659 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Po pierwsze - popraw tytuł tematu albo wyrzucę wątek do kosza za nieprawidłowy tytuł. Po drugie - nie przeklinaj. Po trzecie - info o resecie krążyło od dawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EHEM AIZY Napisano 12 Marca 2017 Autor #432672 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 krazyc se może ja wywaliłem 400zl w bloto . jeszcze więcej niech kombinują z tym serwerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EHEM AIZY Napisano 12 Marca 2017 Autor #432680 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Cytuj a wyslalem ostatnio 2x po 40 skrzynek to mi kody nie przyszly aquax kazal napisac do dostawcy to napisali ze przekroczyłem limit i nic więcej dla mnie to oznaczalo ze masz pecha a kasa przepadla Nie pisz postu pod postem. Masz opcję "Edytuj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 12 Marca 2017 #432692 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Zgodzę się z tobą. Reset na cs go modzie już jest praktycznie co miesiąc, nie wiem co ma to na celu ale niektóre dzieci wydają trochę pieniędzy na to a później je tracą. według mnie nie jest w porządku takie coś,Bo co? Bo tyle osób ma już dużo skinów?. Po to na to wydają pieniądze żeby mieć te skiny a nie żeby po miesiącu je stracili. Nie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EHEM AIZY Napisano 12 Marca 2017 Autor #432715 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 jak najbardziej zgodzę się z kolegą u góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olucha<3 Napisano 12 Marca 2017 #432723 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Poza tym tyle błędów ma teraz ten mod, że głowa boli. Radość z gry zerowa... Wczoraj teoretycznie na koniec mapy dostałam skrzynkę Famas, w praktyce nie było nic. Dzisiaj podobno sytuacja przed chwilą doslownie- wymieniłam się z typem skin za klucze i ten skin nie trafił w moje posiadanie, natomiast klucze przepadly, nie wiem czy on je dostał czy nie. Generalnie serwer idzie po równi pochyłej. Oby coś się poprawiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 12 Marca 2017 #432867 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 (edytowane) Na serwerze są bugi, ale poprzez resety serwera jest ich coraz mniej. Wcześniej dało się skrzynie i klucze bugować, a teraz się nie da. Wiele graczy miało na start wiele skinów. Serwer poprzez dodanie skinów HD i wiele innych opcji coraz bardziej przypomina CS:GO i o to tutaj chodzi. Co do wydawania pieniędzy na skrzynki/klucze. Porozmawiam z @aquax i przedstawię mu moją pewną propozycję, co do tego. Edytowane 12 Marca 2017 przez Just NoOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EHEM AIZY Napisano 12 Marca 2017 Autor #432872 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 dobrze dziękuję za kilka dobrych słów otuchy i mam nadzieje ze będzie coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Marca 2017 #432916 Administrator Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Pracujemy nad wynagrodzeniem dla osób, które wydały 100 + na serwer. Wkrótce będzie dostępna nowa opcja w sklepiesms a gracze którzy najwięcej wydali dostaną szansę stestowania tego za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Marca 2017 #432917 Administrator Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi