Zbanowany21 Napisano 12 Marca 2017 #432764 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Data zdarzenia: 13:45 2017-03-12Nick gracza: Szamanek Dowody: nie mam dowodów w postaci ss lub demka ale mam swiatków na serwerze.Świadkowie: Gracze na serwerze.Uzasadnienie: Szamanek wogule nie banuje graczy za resp tt do 1:30 gracze są tam dłużej a admin nic nie robi, wogule nie sprawdza u@ i mówi że gracz jest czysty a tak naprawde ma czity. I prosze sprawdzic czy gracz kyou dostal ub. Ps. jeszcze nie banuje za cele mapy za kulture mikrofon itd. Prosze o degradacje tego admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Marca 2017 Premium #432768 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Tak ten gracz dostał UB. Pamiętaj, że pisząc skargę jesteś zobligowany do przedstawiania dowodów na wine admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 12 Marca 2017 #432773 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 @Zbanowany21 co to ma być? Skarga skargą, gdzie dowody? gdzie ortografia... chociaż nie wiem czy błąd w "światków" to ortografia , bo się nie spotkałem wcześniej. Musisz przedstawić dowody, pokazać ss, demo... ckolwiek. Za brak upomnienie (tylko dlatego, że jeses nowy) i zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 12 Marca 2017 #432775 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi