MartyN Napisano 14 Marca 2017 #433319 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Nick:MartyN Wiek:16 w maju STEAM_ID:STEAM_0:1:11666604Link do BanID:http://banid.pl/sprawdz?sid=0:1:11666604Doświadczenie w ocenianiu:Posiadam takowe, były członek UBT. Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Na serwerze SS'y, forum nie. Dlaczego Ty?:Myślę, że uda mi się wrócić. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:To zależy ido której godziny jestem w szkole w dni robocze, czasem godzinkę, dwie.W weekendy trzy, cztery godzinki nawet. Miesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie):Nie pamiętam dokładnie od kiedy mam admina, ale już dość długi okres czasu, myślę, żę około 2 miesiące, Dwumiesięczny staż na forum: (Tak/Nie):Tak Coś od siebie:Hmm czekam na zestaw xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Marca 2017 Premium #433348 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Zestaw na PW, 3 dni na rozwiązanie. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 15 Marca 2017 Premium #433575 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi