muniozks Napisano 15 Marca 2017 #433727 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Nick: Muniozks Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłem HA na swoim serwie osiedlowym i na innym serwerze adminem przez 4 miesiace( 2 lata temu) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5 Staż w CS-sie: 3-4 lata Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: poniewaz poswiecam duza czesc czasu na graniu wierczorami gdy prawie nie ma nikogo z administracji a chce wam pomóc Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 2 do 4 godzin Kontakt: ts3, gg Coś od siebie: Man na imie Hubert, mieszkam w Sanoku (podkarpacie), kocham grac w unihokeja, ostatni rok w szkole, jestem zaradny i konsekwentny, lubie grac w Cs w wolnych chwilach (mam ich duzo szczegolnie w nocy). Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Muniozks/80.72.33.58:27275/ PS. Przepraszam za poprzednie podanie w złym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 15 Marca 2017 #433729 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Ania pisała Ci żebyś odrobił warna i podanie zostanie otwarte więc po co piszesz następne? @Ania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeeee boiiii ツ Napisano 15 Marca 2017 #433730 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Nie ma potrzeby pisać kolejnego przecież @Ania ;) pisała jak odrobisz WARNA to otworzy podanie xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 15 Marca 2017 #433733 Udostępnij Napisano 15 Marca 2017 Odrób warna i poproś o otworzenie starego podania. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi